Μαζεμένες οι ανακοινώσεις από τη Νίκη Βόλου!

Μία επιστροφή και τέσσερα νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το… μενού των ανακοινώσεων της Νίκης Βόλου! Η ομάδα της Μαγνησίας προχώρησε σε… μαζεμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας μία πεντάδα από παίκτες. Ο Στέφανος Διγενής είναι εκείνος που επιστρέφει στην ομάδα μετά τον δανεισμό του στην Αγριά BC, ενώ μία τριάδα παικτών “μετακομίζει” από τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νίκη Βόλου. Πρόκειται για τους Ευτυχίδη, Μπούρα και Μπουσκολίτη. Πέραν αυτών τη φανέλα της ομάδας θα φορά και ο Κωστούλας, που προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ανακοινώσεις του συλλόγου αναφέρουν:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την επιστροφή του αθλητή Στέφανου Διγενή στην ομάδα μας.

Ο 22χρονος αθλητής (1.98, SF-PF), με χαρακτηριστικό τα πολύ καλά αθλητικά του προσόντα και την προσήλωση του στα αμυντικά του καθήκοντα, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από τον μονοετή δανεισμό του στην Αγριά BC, με την οποία ήταν επίσης πρώτος σε μ.ο πόντων για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα του Αμαρουσίου με την οποία αγωνίστηκε και σε επίπεδο ανδρών. Μετέπειτα αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Απόλλωνα Αθηνών, προτού έρθει στον Βόλο και αγωνιστεί στην ομάδα μας με την οποία πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ΄ και Β’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε πίσω στη Νίκη Βόλου, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Αποστόλη Κωστούλα για την ερχόμενη σεζόν.
Ο 21χρονος Βολιώτης αθλητής (1.92), μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του PG όσο και στην θέση του SG.
Την περσινή σεζόν είχε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την οποία μάλιστα κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Αποστόλης ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία του Γ.Σ. Βόλου για να συνεχίσει μέχρι την ηλικία των 14 ετών στις υποδομές της Νίκης Βόλου.
Στην συνέχεια επέστρεψε στον ΓΣ Βόλου, στο ανδρικό τμήμα του οποίου αγωνίστηκε (με σημαντικό χρόνο συμμετοχής) στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοσμάτου από τα 16 του χρόνια.

Έχει επίσης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου (2018-2019), την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΣΚΟΛΙΤΗΣ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Βασίλη Μπουσκολίτη για την ερχόμενη σεζόν.
Ο 23χρονος Λαρισαίος αθλητής (1.95), αγωνίζεται κυρίως ως Small Forward με χαρακτηριστικό του το καλό περιφερειακό σουτ. Προέρχεται από μια μεστή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου είχε 8.5 πόντους κατά μ.ο. σε 15 αγώνες, με 20 εύστοχα τρίποντα.

Σε επίπεδο ανδρικού έχει αγωνιστεί επίσης στον Σπάρτακο Λάρισας, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Αλέξανδρο Μπούρα για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 21χρονος Βολιώτης αθλητής (1.88, SG) αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει αγωνιστεί επίσης σε BC Volos (με το εφηβικό τμήμα του οποίου ήταν πρώτος σκόρερ) και Αιολικό, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γιάννη Ευτυχίδη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 28χρονος Βολιώτης αθλητής (1.85, PG), προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Γ.Σ. Βόλου στον οποίο αγωνίστηκε πολλά χρόνια, ενώ μετέπειτα, σπουδάζοντας στη Θεσσαλονίκη έπαιξε σε Β.Α.Ο, Δ.Α.Σ Ωραιοκάστρου και Αριστοτέλη Τριανδρίας. Έπειτα, βρέθηκε για σπουδές στην Αγγλία όπου και αγωνίστηκε στο University of Portsmouth, όπου κέρδισε τον τίτλο του ΜVP. Όταν επέστρεψε στον Βόλο αγωνίστηκε στον Ίωνα, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!