Μακρής: «Με μεγάλη συγκέντρωση, όχι όπως με τον Ιωνικό…»

esperos aopaΜετά τη νίκη επί του Κορωπίου ο Εσπερος ΑΟΠΑ πήρε τα πάνω του, ωστόσο τα δύσκολα έπονται για τους Πατρινούς. Ο επόμενος αντίπαλος του Εσπέρου είναι ο Παπάγος, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας… «Σαφώς και το έργο μας με τον Παπάγου δεν θα είναι εύκολο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όμως θα πρέπει να μπούμε με μεγάλη συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο για να μην βρεθούμε να κυνηγάμε το σκορ, μετά την κακή αρχή που κάναμε, όπως συνέβη με τον Ιωνικό στη Νίκαια» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εσπέρου ο Δημήτρης Μακρής.

«Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά όπως έχουμε διαπιστώσει κανείς δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος όπου και εάν αγωνίζεται, όποιος και εάν είναι ο αντίπαλός του. Μπορούν ομάδες θεωρητικά μεσαίας ταχύτητας να νικήσουν ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, όπως κάναμε εμείς με το Κορωπί» τόνισε ο φόργουορντ του Εσπέρου αναφορικά με το επίπεδο της φετινής Β΄ Εθνικής. Όσον αφορά τις ομάδες που ξεχωρίζουν, θεωρεί ότι αυτές είναι… «το Κορωπί και το Ηράκλειο. Ειδικά το Ηράκλειο έχει 6-7 παίκτες με μεγάλη εμπειρία που ξέρουν καλά τι να κάνουν σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα».

Σύμφωνα με τον Μακρή ο Εσπερος ανήκει «στη μέση (της βαθμολογίας), μακάρι αλλά δεν μπορούμε να χτυπήσουμε άνοδο. Όμως από την άλλη δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσουμε. Ο στόχος είναι η άνετη παραμονή και η καλή πορεία». Όσο για τον δικό του στόχο; «Συμβαδίζει με της ομάδας. Θέλω και αυτό προσπαθώ να κάνω, να βοηθάω την ομάδα όσο και όπως μου ζητηθεί».