Μακρής: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»

Η αρχή έγινε για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον φετινό “μαραθώνιο” της Α’ ΕΣΚΑ, με τον εμπειρότερο παίκτη της ομάδας , τον… αγέραστο Νίκο Μακρή.

Ο έμπειρος παίκτης αποδείχθηκε καταλυτικός στην κατάκτηση του πρώτου φετινού ροζ φύλλου αγώνος, να επισημαίνει στις δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου εν όψει της αυριανής (Δευτέρα 29/10, 21:15, κλ. Ν. Φιλαδέλφειας) εκτός έδρας αναμέτρησης με ακόμη ένα απ’ τα φαβορί του πρωταθλήματος, την εξαιρετικά ισχυρή ΦΕΑ, ότι η ομάδα μας βαδίζει προς το σωστό δρόμο, με τον χρόνο να κυλά υπέρ της…

Αντιμετωπίζουμε έναν ιδιαίτερα δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος -εν αντιθέσει με εμάς- έχει διατηρήσει έναν “κορμό” παικτών, προσθέτοντας σε αυτόν τον ήδη ισχυρό “κορμό” ορισμένους ποιοτικότατους αθλητές, με μακρά πορεία στο χώρο, που είναι ικανοί να κάνουν εύκολα τη διαφορά όχι μόνο στην Α’ ΕΣΚΑ, αλλά και σε υψηλότερες κατηγορίες. Τα πρώτα δείγματα που έχουμε, εξάλλου, δείχνουν αυτό που φαινόταν και εκ των προτέρων, ότι δηλαδή η ΦΕΑ θα είναι μία απ’ τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Εμείς, απ’ την άλλη, είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα, που προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα και την “ταυτότητά” μας και παιχνίδι με το παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι και -το βασικότερο- να βγάζουμε τη νοοτροπία νικητή, που αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα.

Έχουμε ακόμα δρόμο για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και έχουμε τόσο το υλικό, όσο και τη “δίψα” για να φτάσουμε σε ανάλογο επίπεδο με τις ομάδες που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, έχουμε δίπλα μας και τη διοίκηση και τους προπονητές μας και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου αυτό να συμβεί. Η μεγάλη νίκη την προηγούμενη Αγωνιστική, την οποία τόσο χρειαζόμασταν μιας και ήδη είχαμε μία ήττα εκτός προγράμματος, μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν και πλέον βλέπουμε με μεγαλύτερη ανακούφιση και αισιοδοξία τη συνέχεια.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από το αυριανό αγώνα και πιστεύω πως μόνο ωφέλη μπορούμε να έχουμε αντιμετωπίζοντας έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, ανεξαρτήτου δυναμικότητας του εκάστοτε αντιπάλου και αυτό θα κάνουμε και αύριο… Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο”.