Μαλτέσιος: «Είμαστε όλοι έτοιμοι»

maltesiosΗ ώρα για την αναμέτρηση με τον ΓΣΛ 1928 έφτασε, και η ΑΕΛ είναι έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση η οποία θα διεξαθεί στο κλειστό της Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 17:00.

Η ομάδα μας για μία ακόμη φορά είναι σχεδον πλήρης, αφού μοναδικός απών είναι ο Γιώργος Βλαχούλης, λόγω του γνωστού τραυματισμού του. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς απρόοπτα.

Για το αυριανό παιχνίδι, αυτή τη φορά, την αποψή του καταθέτει ο Γιάννης Μαλτέσιος, με τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας να δίνει το στίγμα: «Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει και το χαρακτήρα της γιορτής για τη Λάρισα. Αλλά πρωτεύοντα ρόλο έχει και για τις δύο ομάδες το αγωνιστικό. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό σύνολο με έμπειρους παίκτες, το οποίο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει πάρει.

Από την πλευρά μας όμως γνωρίζουμε τον αντίπαλο, και τις αδυναμίες του, ενώ δουλέψαμε πολύ όλη  την περασμένη εβδομάδα πάνω σ’ αυτά. Θεωρώ ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου είδους αγώνα. Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθησουν μια ποιοτική μπασκετική αναμέτρηση ανάμεσα σε ικανούς για κάτι τέτοιο παίκτες. Και φυσικά θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα»