Ματς για όλα τα γούστα…

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού της 23ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη να δίνουν ματς ορόσημα για το μέλλον τους…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αγρινίου, 17.00)
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την πρωτοπόρο Αγ. Παρασκευή, με την ομάδα του Ντίνου Καραπιπέρη να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κρατηθεί «ζεστή» στο θέμα παραμονή. Από την άλλη, η «Σάντα» με νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο.
Στον α’ γύρο: Αγ. Παρασκευή-Παναιτωλικός 75-55.

Ε.Α.Π.-ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α. (Ε.Α.Π., 17.00)
Το τελευταίο της …χαρτί παίζει σήμερα η Ε.Α.Π., που αντιμετωπίζει στην έδρα της τον δεύτερο της βαθμολογίας Έσπερο Α.Ο.Π.Α., με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Αντίθετα, η ομάδα της Αλεξιώτισσας φαίνεται να έχει «καπαρώσει» την 2η θέση, ωστόσο κρυφοκοιτάζει και την κορυφή.
Στον α’ γύρο: Εσπερος Α.Ο.Π.Α.-Ε.Α.Π. 75-70.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Αιγίου, 17.00)
Το ροζ φύλλο αγώνα για διαφορετικού λόγους διεκδικούν στο Αίγιο ο τοπικός Κεραυνός και το Λεωνίδιο. Οι Αιγιώτες κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να «πιάσουν» τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α., σε αντίθεση με τους Αρκάδες που θέλουν να εξαντλήσουν και την τελευταία ελπίδα τους για παραμονή.
Στον α’ γύρο: Λεωνίδιο-Κεραυνός Αιγίου 81-92.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χολαργού, 17.00)
Επιστροφή στις νίκες θέλει να κάνει ο Χολαργός, μετά την ήττα του από την Αγ. Παρασκευή, απέναντι στην Παναχαϊκή, που ουσιαστικά έχει πάρει την άγουσα για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.
Στον α’ γύρο: Παναχαϊκή-Χολαργός 67-75.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΑΚΡΑΤΑ (Σαλπέα, 17.00)
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του Σαλπέα, όπου ο Πορφύρας, που προέρχεται από βαριά ήττα από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, θα φιλοξενήσει την ανεβασμένη Ακράτα, που έχει μία νίκη παραπάνω. Σε περίπτωση νίκης του Πορφύρα, η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου θα έχει το goal average με το μέρος της.
Στον α’ γύρο: Ακράτα-Πορφύρας 43-51.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Αγ. Δημητρίου, 17.00)
Η αγωνιστική παρουσία του Κρόνου στα τελευταία παιχνίδια, σε συνδυασμό με το θεωρητικά βατό πρόγραμμα που ακολουθεί, τον έχουν βάλει γερά στην διεκδίκηση της παραμονής. Φυσικά, η νίκη είναι αυτονόητο αποτέλεσμα σήμερα, απέναντι στον μαθηματικά υποβιβασμένο Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων, αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως.
Στον α’ γύρο: Τήρων Αγ. Θεοδώρων-Κρόνος Αγ. Δημητρίου 65-69

Χτες: ΜΙΛΩΝΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 90-56