Ματσάρα στη Νέα Κηφισιά

Για ακόμα μία αγωνιστική (7η) η Α2 προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις, ιδιαίτερα αμφίρροπες και ανταγωνιστικές. Το ντέρμπι ανάμεσα στην Νέα Κηφισιά και τον Κόροιβο Αμαλιάδας κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά δυνατά αναμένονται τα παιχνίδια στο Μετς, τις Σέρρες και το Λαύριο.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μετς, 17:00)

Το παιχνίδι στο Μετς αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο κάτι που ενισχύεται από το γεγονός πως ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων  των θυρών.  Οι «ροσονέρι»  θέλουν πολύ τη νίκη για να παραμείνουν για να απομακρυνθούν περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις, αλλά από την άλλη η Νίκη χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Οι βολιώτες πλήρεις πλέον, δείχνουν, πιο… ανεβασμένα ικανά ώστε να πάρουν το «διπλό».

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κατσαμήδιο, 17:00)

Μέσα σε στο διάστημα τεσσάρων ημερών, τα Τρίκαλα καλούνται να δώσουν και δεύτερο επίσημο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη (θα είναι η Πέμπτη συνεχόμενη) για να μην χάσουν… έδαφος, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Η Δόξα ρίχνεται στα δύσκολα, με τους Λευκαδίτες να καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους θέλουν οι Ικαροι, οι οποίοι μετρούν αισίως τέσσερις σερί νίκες.  Η έδρα αποτελεί πάντα… δύναμη για τους «κυανοκίτρινους», ενώ η έλλειψη προβλημάτων συγκαταλέγεται στα συν. Ο Ερμής όμως, έπειτα από δύο ήττες θέλει το «διπλό» τον οποίο θα διατηρήσει σε ασφαλή θέση.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Ν.Κηφισιά, 17:00)

Αναμφισβήτητα το ντέρμπι της αγωνιστικής, η πρωτοπόρος Νέα Κηφισιά θέλει μπροστά στους φιλάθλους της, να διατηρήσει το αήττητο. Αλλωστε πρόκειται για μία νίκη που θα της δώσει αβαντάζ καθώς ο Κόροιβος, όπως απέδειξε στοχεύει ψηλά. Γι΄αυτόν όμως το λόγο, η ομάδα της Αμαλιάδας θα παλέψει για το «διπλό». Για τον αντίπαλο αποτελεί το πιο δυνατό κρας τεστ, εν όψει της συνέχειας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Λίντο, 16:00)

Για το Ηράκλειο το αποτέλεσμα είναι μόνο ένα, νίκη. Οι κρητικοί μέσα στην έδρα τους εμφανίζονται πιο δυναμικοί  κάτι που τους κάνει να ελπίζουν ότι θα κατακτήσουν τους δύο βαθμούς, αφού σε αντίθεση περίπτωση θα τους βρει η τελευταία τριάδα.  Η Αγία Παρασκευή όμως, θέλει να ρεφάρει από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής και να παραμείνει στις ασφαλείς θέσεις του πίνακα.

ΛΑΥΡΙΟ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Λαυρίου, 17:00)

Δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας και συνάμα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κάτι που θα τους διατηρήσει στα υψηλά… πατώματα της βαθμολογίας.  Ο Αρκαδικός όμως, χρειάζεται την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, ένα αποτέλεσμα που θα τον απομακρύνει αρκετά από τις τρεις τελευταίες θέσεις.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΟΦΗ (Ζωγράφου, 17:00)

Με στόχο να κατακτήσει ακόμα μία νίκη ο Φιλαθλητικός υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Τάκη Ζήβα θέλει να παραμείνει απόσταση… αναπνοής από την κορυφή. Ο ΦΟΗ από την άλλη, (και πάλη με προβλήματα) θα παλέψει απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα με σκοπό τη δεύτερη νίκη  της στο πρωτάθλημα.