Μαυροειδής: «Ηρθαμε να διορθώσουμε το λάθος μας»

Η παρουσία το ήταν σημαντική καθώς έδωσε φρέσκο… αέρα τη στιγμή που η Εθνική είχε κολλήσει. Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας τονίζοντας πως όλα τα παιδιά όταν μπαίνουν στο παρκέ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

«Με έβαλε ο κόουτς να δώσω ενέργεια, καθώς είχαμε κολλήσει στη ζώνη, εγώ ήμουν φρέσκος και έδωσα το 110% των δυνάμεων μου. Βοήθησα όσο και όπως μπορούσα και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Οποιο παιδί και να μπει και όσο μπει στο παρκέ δίνει το 110%. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε τα κενά διαστήματα που έχουμε στο παιχνίδι μας και να παίξουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ», δήλωσε ο σέντερ της Μπιλμπάο αναφέροντας στη συνέχεια πως έχουν πάει στο Βίλνους με σκοπό να διορθώσουν το λάθος του πρώτου γύρου.

«Ο Αντώνης (σ.σ Φώτσης), ο Νίκος (Ζήσης) και ο Γιάννης (Μπουρούσης) είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας και μας βοηθάνε πάρα πολύ με την εμπειρία τους. Φυσικά και δεν μιλάμε για βάθρο και μετάλλια. Η ομάδα είναι νέα, έχει άλλη φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μιας και έχει άλλον προπονητή και άλλους παίκτες.

Αν εξαιρέσουμε τα Σκόπια, θεωρώ πως έχουμε κάνει ένα καλό τουρνουά. Εχουμε έρθει εδώ στο Βίλνιους για να διορθώσουμε το λάθος του πρώτου γύρου που κάναμε κόντρα στα Σκόπια. Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Είναι το προολυμπιακό τουρνουά και συνεχίζουμε. Τα παιδιά που έχουν παίξει σε Ολυμπιακούς Αγώνες μας έχουν πει πως πρόκειται για εξαιρετικό συναίσθημα και θέλουμε να το ζήσουμε και αυτό».