Μαχαίρας: «Να αποδείξουμε ότι έχουμε υψηλότερο κίνητρο»

Κάθε ήττα που κρίνεται στο καλάθι αφήνει πικρή γεύση, αλλά ζητούμενο σε ένα πρωτάθλημα είναι να προχωράς. Αυτό ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαγγέλης Βλάχος, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΓΣ Λάρισας.

“Είναι δεδομένο ότι δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Υπάρχει βαθμολογική διαφορά, είναι δεδομένο ότι οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όμως αυτό παράλληλα σημαίνει ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα κι αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους.

Τα παιδιά πρέπει να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα με τον Αρκαδικό και να συγκεντρωθούν στο αυριανό παιχνίδι. Επισημάναμε τα λάθη μας, ξέρουμε τι κάναμε σωστά και τι όχι, και πάμε για να προσθέσουμε άλλη μια νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στην έκτη θέση”.

Ο Κώστας Μαχαίρας, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του και η οικογένεια του Εθνικού του εύχεται χρόνια πολλά, δήλωσε: “Όποιος κοιτάζει τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, κινδυνεύει είτε να παρερμηνεύσει την ικανότητά του, είτε να τον αξιολογήσει με υπερβολικά θετικό βαθμό. Πέντε εμείς, πέντε κι οι αντίπαλοί μας στο παρκέ, πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε υψηλότερο κίνητρο και να πιστοποιήσουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα”.