Μεγάλη κίνηση με Λόλα η Νίκη Βόλου

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στη Β’ Εθνική ολοκλήρωσε η Νίκη Βόλου, η οποία απέκτησε τον Δημήτρη Λόλα. Ο πρώην παίκτης της Λάρισας αποφάσισε να κατέβει από τη Basket League στη Β’ Εθνική και να ενισχύσει τη φιλόδοξη Νίκη, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (31/7) και την προσθήκη του Παναγιώτη Φιλιππόπουλου από τον Φίλιππο Βέροιας.

Οι δύο ανακοινώσεις της Νίκης Βόλου:

«ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΛΑΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Δημήτρη Λόλα για την ερχόμενη σεζόν.

Ο πολύπειρος 34χρονος Λαρισαίος αθλητής έχει ύψος 2.03m και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του Power Forward, όσο και ως Center.

Έχει αγωνιστεί 17 χρόνια στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες, καθώς τα πρώτα του επαγγελματικά μπασκετικά βήματα τα έκανε από την ηλικία των 17 ετών και στην ομάδα του Αμαρουσίου με την οποία αγωνίστηκε στην Α1 από το 2004 έως το 2007. Στη συνέχεια παρέμεινε στην πρώτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία αγωνιζόμενος με Αιγάλεω (2007-08) και Καβάλα (2008-09).

Μετέπειτα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Α2 με Α.Ο. Δάφνης, Α.Ο, Παγκρατίου, για άλλα 2 χρόνια στον Αμύντα με τον οποίο κέρδισε την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2 (2011-13), κάτι το οποίο κατάφερε και με τον Γ.Σ. Κύμης (2014-16), ενώ ενδιάμεσα είχε ένα πέρασμα από την Β’ Εθνική και τον Ιωνικό Νικαίας.

Συνέχισε στην Α2 και το Ηράκλειο (2016-17) πριν επιστρέψει στην γενέτειρα του για να αγωνιστεί για δύο χρόνια (2017-19) στον Ερμή Αγιάς και να τον οδηγήσει στην Α1 Εθνική κατηγορία έχοντας 9.3 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 30 παιχνίδια.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ξανά στην πρώτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία με την Κ.Α.Ε. Λάρισα (μετονομασία του Ερμή Αγιάς).

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

«ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Παναγιώτη Φιλιππόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 23χρονος Λαρισαίος αθλητής έχει ύψος 2.06m και αγωνίζεται στην θέση του Center.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Γ.Σ. Νίκαιας και μετέπειτα πήρε μεταγραφή στην Α.Ε.Λ. με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για 3 χρόνια σε Α2 και Β’ Εθνική.

Την αγωνιστική χρονιά 2018-19 αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον Γ.Σ. Φαρσάλων, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε με τον Φίλιππο Βέροιας στην Α2 Εθνική Κατηγορία έχοντας κατά μέσο όρο 2.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».