kobe_messinaΨήφο εμπιστοσύνης για να είναι ο Έτορε Μεσίνα ο νέος χέντ κόουτς των Λέικερς και την αμέριστη στήριξη του στο πρόσωπο αλλά και τις ικανότητες του Ιταλού, όσο εκεί που δεν πάει όπως φέρεται χαρακτηριστικά να ξεκαθάρισε, δίνει φανερά πλέον ο Κόμπι Μπράιαντ. Η ομάδα του «ανήκει», όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αυτό είναι γνωστό της πάσης αλλά και διοικητικά από ότι φαίνεται!

hqdefaultΣύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από το άμεσο περιβάλλον του, o  “Black Mamba” ρωτήθηκε πριν από δύο 24ώρα από τη διοίκηση για το ποιος θα ήθελε να είναι ο νέος κόουτς. Τομ Θίμποντο, Τζεφ Βαν Γκάντι ή κάποιος άλλος; Ποιον επιλέγει ο Κόμπι στο Νο1;… Μα φυσικά, έναν παλιό του γνώριμο με τον οποίο, είχε και έχει άριστες σχέσεις. Τον Ιταλό κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που μπορεί αυτή τη περίοδο, να έχει στρέψει τη προσοχή του στο επικείμενο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα όπου η ρωσική ομάδα θα διεκδικήσει τη πρόκριση της στο τελικό ωστόσο όμως, «κρυφοκοιτάζει» και πέρα από τον Ατλαντικό. Μάλιστα, με δηλώσεις του στους Times δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αφήσει καλές εντυπώσεις από τη χρονιά μου ως βοηθός του Μάικ Μπράουν. Ωστόσο, είναι ανάρμοστο να κάνω οποιαδήποτε άλλη δήλωση πάνω σε αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Προς το παρόν, οι «Λιμνάνθρωποι» δεν βιάζονται να χρίσουν νέο χέντ κόουτς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα περιμένουν μέχρι και τις 20 Μάιου οπότε θα γίνει η κλήρωση για την επιλογή θέσεων στο φετινό ντραφτ. Οι…ειδικοί προβλέπουν ότι οι Λέικερς έχουν 21.5 % πιθανότητα να πάρουν μία εκ των τριών πρώτων επιλογών αλλά και 74.4 % να έχουν την 6η ή την 7η επιλογή στο ντραφτ 2014. Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι ο Ιταλός κόουτς παίζει “δυνατά” και για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των  Γιούτα Τζαζ αλλά ότι θέλει ο Κόμπι, το αποκτά…
Με ή χωρίς κόπο!!!

images