Μετά το 4/4 πάμε πάλι Eurobasket με τον CK και το BETroom!

Καλημέρα σε όλους τους… τσάκαλους!!! Μ’ αρέσει να έχω ενεργή επαφή με τον κόσμο που με διαβάζει και έτσι στο επόμενο άρθρο θα σας δώσω και e-mail και αργότερα θα έχουμε και μια δόση από social καθώς αποτελούν κομμάτι – δυστυχώς ή ευτυχώς – της καθημερινότητας και αν και προσωπικά δεν τα συμπαθώ, καταλαβαίνω τις απαιτήσεις και θα πράξουμε μαζί με το τεχνικό επιτελείο τα πρέποντα.

Πάμε καλά για αρχή, αλλά ας είμαστε προσεκτικοί, καθώς πάντα έρχονται στροφές όταν πας ευθεία στη διάρκεια του χρόνου και της ζωής. Γι’ αυτό πάντα προσεκτικά. Πάμε στα δικά μας και έχουμε φουλ Eurobasket, αλλά δεν με ενθουσιάζει γενικότερα και γι’ αυτό δεν έχω γράψει από νωρίς άρθρο, περιμένοντας να δω λίγο κινητικότητα και στις εταιρίες και τελευταία νέα.

Ιταλία-Γερμανία (18:30) και οι δύο με ρεκόρ 2-1 και οι δύο με τους Γερμανούς να έχουν τάσεις “ΤΣΣΚΑ” και να χάνουνε από το 75-59 (32΄) με εμφατικό τρόπο μάλιστα στο τέλος και οι Ιταλοί χάσανε δίκαια από τους καλύτερους Λιθουανούς με 5 πόντους μαζεύοντας την διαφορά, αλλά οι Λιθουανοί πατούσαν γκάζι όταν η ψαλίδα μίκρυνε και έτσι κερδίσανε σχετικά εύκολα τους πολύ μαχητικούς Ιταλούς. Περιμένω απόψε δυνατή μάχη, κλειστό σκορ και τους Ιταλούς να είναι μπροστά από το πρώτο λεπτό παίζοντας αργά με επιθέσεις 17” καθώς έτσι η ομάδα αποδίδει καλύτερα και έχει σταθερό tempo και ροή για να βγει όλο το 40λέπτο.

Εμπιστεύομαι πολύ το προπονητικό staff της Ιταλίας και δεν πήγαν για τουρισμό χωρίς βέβαια να σημαίνει πως είναι φαβορί για μετάλλιο σε θεωρητικό επίπεδο πάντα καθώς τα ματς παίζονται στα παρκέ και στα πρακτορεία φυσικά… Οι Γερμανοί έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος ο οποίος δεν αλλάζει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και έχει αποτέλεσμα αλλά δεν παίζουν μόνοι κ δεν είναι nba level έτσι αν ο αντίπαλος έχει την αντίληψη να βγάλει συστήματα σωστά και να κλειδώσει το mid range shoot θα έχει τύχη. Δεν πιστεύω να είναι τόσο εύστοχη από το τρίποντο με 30% ειδικά αν κλειστεί στη ρακέτα θα έχει πρόβλημα με τους Ιταλούς..

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ 1,60@

Stay tuned…

C.K