Μεταγραφή στην Ανατολική Πελοπόννησο για τον διαιτητή Βασίλη Φασόλη

Ένας από τους ανερχόμενους διαιτητές στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ δεν θα ανήκει πλέον στον Σύνδεσμο Αττικής, αλλά λίγο πιο ανατολικά και συγκεκριμένα στον Σύνδεσμο Ανατολικής Πελοποννήσου.
Ο Βασίλης Φασόλης, γιος του πρώην Έλληνα διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου, του Γιώργου με πλούσιες παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα, λόγω μετοίκησης θα σφυρίζει πλέον στα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας Κορίνθου, καθώς και στις εθνικές κατηγορίες όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για έναν διαιτητή, ο οποίος αποφοίτησε τη σχολή διαιτησίας το 2006 και με σταδιακή ανάπτυξη κατάφερε το 2018 να αξιολογηθεί στην Α1 κατηγορία. Έχει πολλά παιχνίδια ντέρμπι στο βιογραφικό του και μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα ελεγκτικά και πειθαρχικά όργανα της διαιτησίας.

Βέβαια, ο νεαρός ρέφερι με τις γνώσεις του και με τις εμπειρίες τις οποίες διαθέτει θα επιδιώξει όχι μόνο να αναβαθμίσει τον Σύνδεσμο στον οποίο πήρε μεταγραφή, αλλά και να βοηθήσει τους ήδη έμπειρους συναδέλφους του, καθώς και τους φερέλπιδες νέους στον χώρο.