Μεταγραφική κίνηση με Βασίλη Τζίμη για τη Σφήκα Αμαλιάδας

Στην πρώτη μεταγραφική της κίνηση προχώρησε η Σφήκα Αμαλιάδας, φροντίζοντας μάλιστα να είναι και… ηχηρή! Η ομάδα της Αμαλιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Βασίλη Τζίμη, που είναι ένας δεινός σκόρερ (οι 41 πόντοι με 6 τρίποντα κόντρα στον Αίολο την περασμένη περίοδο είναι ένα από τα παιχνίδια που έδειξε τις ικανότητές του), ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Σφήκας Βασίλη Νιπεργιάλη.

“Με μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση ξεκινά τις μεταγραφές του ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Ο Βασίλης Τζιμης 24 ετών που αγωνίζεται στην θέση του play maker έδωσε τα χέρια και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Αμαλιάδα. Με πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν, Εθνικό Πειραιώς (Α2 με μέσο όρο 11 πόντους και τρεις ασίστ), Μίλωνα, Αγία Παρασκευή, Παναξιακό, Ερμή Περάματος (πρώτος σκόρερ στην ΕΣΚΑΝΑ).
Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε για ένα μόνο αγώνα με τα χρώματα του Γλαύκου ( 41 πόντους με 6 τρίποντα στην πρεμιέρα κοντά στον Αίολο.
Είναι προσωπική επιλογή του Βασίλη Νιπεργιάλη ο οποίος πιστεύει ότι με τον Βασίλη Τζίμη στην καθοδήγηση ο Α.Σ.Σ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ θα αλλάξει επίπεδο”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Βασίλης Τζίμης δήλωσε για την μεταγραφή του: “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που θα αποτελέσω μέρος αυτής της προσπάθειας. Το τηλεφώνημα του κόουτς και η ανάλυση του πλάνου δεν μου άφησε περιθώρια να αρνηθώ την πρόταση. Πρόκειται για μια ομάδα με οργάνωση, φιλοδοξίες και εξαιρετικές προδιαγραφές που κάλυψε πλήρως τα θέλω μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου”.

Δείτε τον Βασίλη Τζίμη εν δράση στην Α2…