Μεταγραφικό… μπαμ με «Καρρά-Μπουλά» ετοιμάζει ο ΑΟ Μυκόνου!

Η σεζόν έχει χαθεί, αυτό είναι δεδομένο… Οπότε πλέον οι ομάδες ετοιμάζονται σιγά-σιγά για τη νέα περίοδο. Κι η Μύκονος δείχνει να βρίσκεται σε αυτό το… mood (αν και στο νησί των ανέμων τώρα ανοίγει η τουριστική περίοδος, οπότε το μυαλό αρκετών είναι στραμμένο εκεί…) με τους παράγοντες της ομάδας να ετοιμάζουν μεταγραφικό μπαμ.

Ο αινιγματικός τρόπος – τον οποίο συνηθίζει το σωματείο – να προϊδεάζει για τις κινήσεις του δεν λείπει ούτε και τώρα. Και το κολάζ που δημιούργησαν με το μισό πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και το άλλο του αείμνηστου Σάκη Μπουλά, φέρνει δίχως άλλο τον συνειρμό. Τα ονόματα των «Καρρά» και «Μπουλά» παραπέμπουν σ’ έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες.

Τον Βαγγέλη Καράμπουλα! Με τον 40χρονο άσο όπως όλα δείχνουν να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μύκονο, πιθανώς όχι μόνο για διακοπές, αλλά για να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθειά της στη Γ’ εθνική. Με τις πληροφορίες μάλιστα να θέλουν τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και τον Καράμπουλα να ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης του Άγγελου Τσάμη στην ομάδα…

Κι όπως αποκαλύπτει το sportcyclades.gr υπάρχει πληροφορία ότι η συμφωνία δεν θα αφορά συνεργασία ενός χρόνου, αλλά πολύ παραπάνω!!!