“Μετακόμισε” από τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Μελίσσια ο Οικονομόπουλος

Σεφτέ στις μεταγραφικές κινήσεις για τον ΚΑΟ Μελισσίων, που έβαλε στο δυναμικό του τον Έκτορα Οικονομόπουλο. Ο 28χρονος γκαρντ την περασμένη περίοδο ήταν ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα Σμύρνης και μέσα στην 10άδα των top scorer στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής…

Η ανακοίνωση του ΚΑΟ Μελισσίων αναφέρει:

“Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμφωνία του με τον Έκτορα Οικονομόπουλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 28χρονος γκαρντ (1,90) ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ την προηγούμενη σεζόν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Απόλλωνα και έχει μακρά θητεία στις εθνικές κατηγορίες (Δούκα, Πανερυθραϊκό, Χολαργό, Νίκη Αμαρούσίου, ΑΕΝΚ).

Ο Έκτορας Οικονομόπουλος θα προσθέσει στην ομάδα μας, το ταλέντο, την εμπειρία και την αγωνιστικότητα του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στα Μελίσσια και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν η πρώτη από τις στοχευμένες κινήσεις που θα κάνει ο ΚΑΟΜ, με βάση το πλάνο του κόουτς Δάγλα, στο μοντέλο που υπηρετεί την τελευταία τριετία ο συλλογός μας και στόχο ένα απόλυτα ανταγωνιστικό ρόστερ”.

.
Διαβάστε ακόμη…