«Μετακόμισε» στον Εθνικό ο Κώστας Μπασδέκης!

Η αγωνιστική του παρουσία στον Έσπερο Καλλιθέας μπορεί να είχε μικρή διάρκεια (μόλις τέσσερις αγώνες φόρεσε τη φανέλα την περασμένη σεζόν), όμως επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ. Κάτι που ήταν αρκετό πάντως για τα στελέχη του Εθνικού να πείσουν τον Κώστα Μπασδέκη να… «μετακομίσει» στον Πειραιά!

Ο έμπειρος γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση των Πειραιωτών και τη νέα περίοδο θα «φορτώνει» τα αντίπαλα καλάθια με τη φανέλα του Εθνικού, προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη σταθμό στην πλούσια πορεία του στις εθνικές κατηγορίες. Έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε στην Α2 με τις Δάφνη, Αετό, ΑΕΚ Άργους και Ψυχικό, ενώ στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με τους Απόλλωνα Αθηνών, Ιωνικό ΝΦ, Ίλιον και Παπάγου.

Αναφερόμενος στη μετακίνησή του στον Εθνικό ο Κώστας Μπασδέκης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εθνικού για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ για έναν σύλλογο με μακρόχρονη ιστορία στον αθλητισμό. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να πανηγυρίζουμε νίκες μαζί με τους φιλάθλους μας».