Με ανεβασμένο ηθικό και χωρίς άγχος κόντρα στο Ψυχικό

ikaroi-serrwnΜε αισιοδοξία και πολλή δουλειά ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Ικάρων για τον δύσκολο έκτος έδρας αγώνα, με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, το Ψυχικού. Η νίκη επί του Αρκαδικού αλλά κυρίως η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, τόνωσε το ηθικό των παικτών του Νίκου Οικονόμου, που ευελπιστούν σε ανάλογη, θετική, συνέχεια στον β’ γύρο.

Οι «κυανοκίτρινοι» γνωρίζουν τις δυνατότητες τους και θα προσπαθήσουν να τις ξεδιπλώσουν, απέναντι στο Ψυχικό, μια ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, έχοντας όμως ισάριθμες ήττες. Αυτό συζητείται στην Σερραϊκή ομάδα είναι η γνώση που υπάρχει πλέον από όλους τους παίκτες για τους αντιπάλους, και η πολύτιμες εμπειρίες, που αποκόμισαν μετά τους αγώνες του α’ γύρου.

Στα αγωνιστικά θέματα οι Ίκαροι, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ το “παρών” θα δώσει αυτή την φορά ο φόργουορντ Αργυρής Σιωπής. Η ομάδα πραγματοποίησε φιλικό αγώνα την Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό, προκειμένου να δοκιμαστούν σχήματα και να δοθεί ρυθμός αγώνα στους παίκτες.

Η αποστολή της ομάδας θα προπονηθεί και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Παρασκευή το μεσημέρι.