Με… απώλειες “έφυγε” από το φιλικό με τον Χαρίλαο Τρικούπη ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Έσπερος ΑΟΠΑ στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Μεσολόγγι κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, με την ήττα (51-46) να περνά σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτό διότι ο Σπύρος Δεράος είδε την ομάδα του να φεύγει από το κλειστό «Παναγιά Αλεξιώτισσα» με… απώλειες, καθώς νωρίς-νωρίς υπέστη διάστρεμμα ο Φίλιππος Φραντζής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό, ο οποίος πάντως αναγκάζει τον προπονητή του Εσπέρου ΑΟΠΑ να σημειώσει μία απουσία στο πλαίσιο της προετοιμασίας στο επόμενο διάστημα.

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως παρά την ήττα και τον τραυματισμό του παίκτη του στάθηκε μετά το τέλος του φιλικού στα στοιχεία που ο ίδιος “τσέκαρε” από το παιχνίδι. “Είμαστε στην αρχή της σεζόν και ακόμη είναι νωρίς για να εξαγωγή συμπερασμάτων. Θέλουμε η άμυνα να αποτελεί σταθερά. Στόχος μας είναι μέσα από τα φιλικά να βλέπουμε τις αδυναμίες για να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε”. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Εσπερο ΑΟΠΑ είναι το προσεχές Σάββατο 15/9 στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο.

Τα 10λεπτα: 17-13, 26-21, 39-34, 45-51
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Ροκανάς, Μπαρδάκας, Καλογιάννης, Κατσαβόπουλος, Βύρλας, Σερέτης, Βεργανελάκης, Ζαφείρης, Δούρος, Φραντζής. Ο Φίλιππος Φραντζής στο ξεκίνημα του αγώνα τραυματίστηκε (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα) και πρόλαβε αγωνιστεί για σχεδόν ένα δίλεπτο.
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Αδαμόπουλος, Γυφτάκης, Τζόρτζεβιτς, Παπαδιονυσίου, Τσιότρας, Σταυρόπουλος, Τριπολίδης, Χατζηκυριακίδης, Γκάτζιος, Αντωνάκης, Ξηρός.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p