Με γλέντι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ εθνική η Σταυρούπολη

Το… εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ εθνική πήρε η Σταυρούπολη και το πανηγύρισε με την ψυχή της! Όλα τα μέλη της επιτυχίας της ομάδας βρέθηκαν στο γλέντι που οργανώθηκε για την επιτυχία αυτή, με τους ιθύνοντες το σύλλογο να ευχαριστούν όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της Σταυρούπολης την περασμένη περίοδο…

«Ο στόχος της Σταυρούπολης επετεύχθη καθώς ήρθε η άνοδος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία σημειώνοντας σε 20 αγωνιστικές, 16 νίκες και 4 ήττες. Ο σύλλογος κατέλαβε την δεύτερη θέση κάτω από τον Κεραυνό Αγίου Παύλου.
Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας ήταν σημαντικό κομμάτι αυτής της επιτυχίας, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και για αυτό το λόγο σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση για να τους ανταμείψει η διοίκηση. Ακόμα, σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα άτομα της διοίκησης που συνεργάστηκαν άψογα για την επιτυχία αυτή.

Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί για ακόμα μια φορά όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της για την κάθε είδους βοήθεια που έδωσαν, όπως και όλους τους φιλάθλους που σε κάθε αγωνιστική εντός έδρας γέμιζαν το γήπεδο και φώναζαν για την Σταυρούπολη.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας θέλει να συγχαρεί όλες τις αντίπαλες ομάδες αλλά και όλες αυτές που κατάφεραν την άνοδο».