Με διευρυμένες αρμοδιότητες η επιστροφή στο πόστο του τεχνικού διευθυντή για τον Μάριο Γουνάρη στο Παλαιό Φάληρο…

Ο Μάριος Γούναρης επιστρέφει στο πόστο που είχε σε μεγάλο μέρος της περασμένης περιόδου, αυτό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου. Με τον σύλλογο, πάντως να μην αρκείται απλώς να του δώσει και πάλι τα κλειδιά που κρατούσε, αλλά όπως ανακοίνωσε οι αρμοδιότητές του θα είναι διευρυμένες.

Η ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου αναφέρει:

«Η φετινή αγωνιστική περίοδος ήταν γεμάτη προκλήσεις και μεγάλες ατυχίες, όμως ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου κατάφερε να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών και πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο κατάφερε να επιτύχει εύκολα την παραμονή του.
Ως σύλλογος οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αθλητές που δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και στον coach Μάριο Γούναρη, ο οποίος όταν όλα έδειχναν να πηγαίνουν… στραβά δεν «κρύφτηκε» πίσω από τη θέση που κατείχε ως τεχνικός διευθυντής αλλά βγήκε μπροστά. Ο έμπειρος τεχνικός δουλεύοντας καθημερινά σκληρά κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και να δώσει το «σύνθημα» για να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ξεκινώντας, πλέον, τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και ο Μάριος Γούναρης συμφώνησαν ώστε ο έμπειρος τεχνικός να επανέλθει στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ο coach Γούναρης, έχει αποδείξει ότι οποτεδήποτε του ζητήθηκε να βοηθήσει ήταν πάντα συνεργάσιμος και διαθέσιμος γι’ αυτό και η διοίκηση αποφάσισε να επανέλθει στο πόστο που κατέχει από το 2019, όμως αυτή τη φορά οι αρμοδιότητες του θα είναι διευρυμένες έχοντας ενεργό ρόλο στις αποφάσεις και του αντρικού τμήματος.»