Οι Μάκης Αδαμόπουλος και Παναγιώτης Σερμετζέλης ήταν οι μοναδικοί απόντες από την πρώτη προπόνηση του Χαρίλαου Τρικούπη, ενόψει της νέας περίοδου. Οι δύο παίκτες είχαν ειδική άδεια και από την επόμενη κιόλας βρέθηκαν στις προπονήσεις του μεσολογγίτικου συλλόγου, που ευελπιστεί ότι η δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής να στεφθεί από περισσότερες επιτυχίες.

Πριν την έναρξη της προπόνησης στους παίχτες μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου Βασιλική Μπελέκου η οποία αφού ευχήθηκε στους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς, ζήτησε από όλους να δείξουν μια αξιοπρεπή εικόνα ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο το οποίο φέτος θα αποτελείται από τους: Γιάννη Δημητριάδη – Προπονητής, Γιώργο Τέγα – Γενικός Αρχηγός, Γιάννη Τσώλο – Χειρούργος Ορθοπεδικός, Νίκος Παγούνης – Γυμναστής, Καλογεράκης Βασίλης – Φυσικοθεραπευτής.

Η επίσημη “πρώτη” ολοκληρώθηκε με τις απαραίτητες μετρήσεις των παιχτών από τον γυμναστή και χαλαρό τρέξιμο εντός του κλειστού προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές. Η συνέχεια περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις τόσο στο στίβο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, όσο και στο κλειστό.