Με κίνηση ανθρωπιάς ξεκίνησε το All Star Game

Πάτρα, αποστολή

Με μία κίνηση ανθρωπιάς ξεκίνησε το 20ο All Star Game στην Πάτρα. Την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού της Αγάπης» από εκπροσώπους των επίλεκτων των ομάδων U 21 κι U 18, του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Γιώργου Χαλβατζάκη, της Ευθυμίας Χαλάτση απ’ τον ΟΠΑΠ, του γραμματέα του ΠΣΑΚ Νίκου Παπανικολόπουλου, μαζί με τα μέλη του Συνδέσμου των παικτών, Γιώργο Καλαϊτζή και Γιάννη Καλαμπόκη, του προέδρου της ΟΣΕΚΚ, Γιώργου Κούζα και του γενικού γραμματέα του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών Θεόδωρου Μπολάτογλου, οι οποίοι μοίρασαν αθλητικό υλικό στα παιδιά της «Κιβωτού», αλλά κυρίως πολλά χαμόγελα.

 

Αυτό άλλωστε χρειάζονται περισσότερο απ’ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού της Αγάπης», κάτι που επεσήμανε κι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. «Η επίσκεψή μας αυτή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που συμβαίνει εδώ. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που απαρτίζουν το σύλλογο που ουσιαστικά είναι εθελοντές και δίνουν τη ζωή τους για αυτά τα παιδιά. Εμείς, από την πλευρά μας, πάντα θα είμαστε κοντά και σε αυτά τα παιδιά, αλλά και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε ειδικά αυτή την περίοδο που η χώρα μας περνάει δύσκολα».

 

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο οποίος είπε πως αξίζει «ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του συλλόγου για αυτό που προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά και εύχομαι να είναι γεροί και δυνατοί για να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά. Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν μπορούμε να συμμετέχουμε έστω και με αυτό τον τρόπο σε τέτοιες κινήσεις».