Με κόσμο στο πλευρό της στην Πάτρα η Ένωση

Με 200 οπαδούς στο πλευρό της θα βρεθεί το Σάββατο η ΑΕΚ στην Πάτρα, καθώς η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εξασφάλισε τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας απάντησε θετικά στο σχετικό αίτημα της Ένωσης, όπως και στην παραχώρηση του κλειστού της Περιβόλλας, για να προπονηθεί η ΑΕΚ την Παρασκευή.

Μάλιστα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους ομολόγους τους στον Απόλλωνα και παράλληλα δίνει και τις απαραίτητες οδηγίες προς τους οπαδούς της για τον τρόπο που θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν το… μαγικό χαρτάκι που θα τους φέρει εντός του κλειστού της Περιβόλας.
“Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών για την παραχώρηση του κλειστού της Περιβόλας, έτσι ώστε να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα μας την Παρασκευή.

Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του Απόλλωνα για την εξασφάλιση 200 εισιτηρίων για το παιχνίδι, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας μας ως εξής: Παρασκευή 17:00-20:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Patras Palace» (Όθωνος Αμαλίας 15) και Σάββατο από 9:00 το πρωί μέχρι 15:00 το μεσημέρι από το ίδιο ξενοδοχείο. Υπεύθυνος των εισιτηρίων θα είναι ο Γιώργος Χήνας (τηλ. 6947 811022). Διευκρινίζουμε ότι το ξενοδοχείο δεν έχει καμία σχέση με τα εισιτήρια και για τις όποιες κρατήσεις εισιτηρίων ο κόσμος θα επικοινωνεί μόνο με τον Γιώργο Χήνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δείξουν την ίδια κόσμια συμπεριφορά, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, όπου δεν προκλήθηκε το παραμικρό επεισόδιο και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Διοίκηση και κόσμος είμαστε ένα και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι την άνοδο της Βασίλισσας στην Α1, εκεί που ανήκει!”.