Με κόσμο στο πλευρό του το Αγρίνιο στο μπαράζ

Η τελική κατάταξη βρήκε το Αγρίνιο να έχει πετύχει στο απόλυτο τον στόχο του. Κόντρα στις… Κασσάνδρες και σε όσους να μην υπολόγιζαν το σύνολο που “έχτισε” ο Χρήστος Μυριούνης, ο ΑΟΑ τερμάτισε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη πρόκληση. Στο μπαράζ κόντρα στον Πανερυθραϊκό

Πηγή: agrinionews.gr

Στο ματς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου (στις 17:00) στην Ακράτα οι παίκτες του Αγρινίου και ο Χρήστος Μυριούνης δεν θα είναι μόνοι τους. Κι αυτό διότι θα έχουν και τον… κόσμο τους μαζί, καθώς έχει προγραμματιστεί εκδρομή με προορισμό την Ακράτα, σε συνεργασία της διοίκησης και της λέσχης φιλάθλων της ομάδας.

“Ο Σύλλογος μας μαζί με τη Λέσχη φιλάθλων της ομάδας μας διοργανώνουν εκδρομή στην Ακράτα για τον αγώνα μπαράζ με τον Πανερυθραϊκό την Κυριακή 28 Μαΐου στις 17:00. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 14:00 από τα σχολεία στην οδό Μαβίλη (πλησίον πρώην σιδηροδρομικού σταθμού) και το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 9 ευρώ το άτομο (με πληρότητα λεωφορείου). Η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο της Ακράτας θα είναι ελεύθερη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και για κρατήσεις στα τηλέφωνα
6936919466 (Βασίλειος Καραχάλιος – Γραμματέας Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου)
6977689951 (Παναγιώτης Ψυλλιάς – Συντονιστής Λέσχης Φιλάθλων)”, αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα του ΑΟ Αγρινίου.