Με Μπεκέ στο τιμόνι η ΑΓΕΖ

bekes-mpekesΜε τον Θεόφιλο Μπεκέ θα πορευτεί την ερχόμενη σεζόν η Ζάκυνθος με τον σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία. Ο Μπεκές τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Ν. Κηφισιάς στο πλευρό του Ηλιά Παπαθεοδώρου.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της Α.Γ.Ε.Ζ. συμφώνησε με τον Θεόφιλο Μπεκέ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο κος Μπεκές είναι ένας αξιόλογος τεχνικός με σημαντική εμπειρία και από την πρώτη επαφή που είχε με εκπροσώπους του Δ.Σ κέρδισε την εκτίμηση τους .

Ο νέος τεχνικός ανέλαβε την σύνθεση του ρόστερ της φετινής ομάδας στο οποίο θα ενσωματωθούν και οι εν Ζακύνθω ευρισκόμενοι αθλητές του συλλόγου μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου μας θα βρεθούν συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Ζακύνθου να δυναμώσει την παρουσία του συλλόγου με την συνεχή παρουσία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας».