Με ονομαστικά εισιτήρια οι οπαδοί του Λοκρού στη Θήβα

Με οπαδούς στο πλευρό του θα παρουσιαστεί ο Λοκρός Αταλάντης στη Θήβα, για το ματς με τον τοπικό Κάδμο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρέθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας στη Λιβαδειά, όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για να διεξαχθεί το ματς δίχως απρόοπτα.lokros

Από την σύσκεψη αποφασίστηκε πως η κυριακάτικη (21/11) αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία οπαδών και του Λοκρού Αταλάντης. Οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν 50 εισιτήρια, τα οποία και θα διαθέσουν με ευθύνη τους στους οπαδούς τους που θα τους ακολουθήσουν στη Θήβα. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα δοθούν με ονομαστική λίστα.

Για το λόγο αυτό ο Λοκρός Αταλάντης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του προς τους οπαδούς του τον τρόπο που μπορούν ν΄ ακολουθήσουν την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι. “Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι πέρα των 50 εισιτηρίων ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να μεταβούν στην Θήβα για την αναμέτρηση του ΛΟΚΡΟΥ με την τοπική ομάδα (Κυριακή ώρα 17:00) θα μετακινηθούν με λεωφορείο που θα ναυλώσει η Διοίκηση του ΛΟΚΡΟΥ. Το εισιτήριο θα το προμηθευθούν στο λεωφορείο πριν την αναχώρηση και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον γραμματέα του Συλλόγου κ. Λαμπράκη Θεόδωρο”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

“Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο μας που θα παρακολουθήσει τον αγώνα, να υποστηρίξει την ομάδα μας μέσα σε κόσμια και φίλαθλα αθλητικά πλαίσια”.