Με σειρά προτεραιότητας οι κάτοχοι διαρκείας των Ικάρων Τρικάλων κόντρα στον Αίολο…

Με σειρά προτεραιότητας από λίστα που θα δημιουργηθεί θα μπορούν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας των Ικάρων Τρικάλων να δουν το παιχνίδι κόντρα στον Αίολο/Γόμφοι, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Οι διοικούντες τον Ίκαρο προχώρησαν σε αυτή την ανακοίνωση, προκειμένου να συμπορευθούν με τις οδηγίες που επιτάσσει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό και την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναλυτικά αναφέρει:

«Οι Ίκαροι Τρικάλων θα ήθελαν αρχικά να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους για την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος της Β’Εθνικής κατηγορίας καθώς και για την μαζική αγορά καρτών διαρκείας που έδωσαν δύναμη στην ομάδα.
Δυστυχώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει ανεπανόρθωτα τον αθλητισμό και στο κομμάτι της παρουσίας των φιλάθλων στις εξέδρες καθώς το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο επιτάσσει την κάλυψη του 10% των θέσεων ενός γηπέδου για την παρακολούθηση οποιασδήποτε αναμέτρησης. Το ΕΑΚ Μπάρας φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι Ίκαροι Τρικάλων έχουν διαθέσει έναν σημαντικό αριθμό καρτών διαρκείας ίσο με το 50% της συνολικής χωρητικότητας του Κλειστού. Με βάση αυτό το δεδομένο το ΔΣ της ομάδας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να πάρει μια απόφαση που θα εύχονταν να μην χρειάζονταν να πάρει ποτέ. Έτσι ανακοινώνει ότι:
– Οι κάρτες διαρκείας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 30/1 κόντρα στον Αίολο/Γόμφοι δεν θα ισχύσουν.
– Για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας στις εξέδρες θα δημιουργηθεί, με τηλεφωνική προτεραιότητα, λίστα πρωτοκόλλου από τον Γενικό Αρχηγό κ. Αχιλλέα Παπαναστασίου (6909020138) η οποία και θα αφορά αυστηρά ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των Ικάρων Τρικάλων.
Έτσι οι φίλαθλοι που θα τηλεφωνήσουν πρώτοι, θα κλείσουν θέση και με την υπογραφή τους και την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης θα παραλάβουν το εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα είναι αυστηρά προσωπικό.
Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος θα δοθούν 15 ονομαστικές προσκλήσεις στην ομάδα του Αίολου/Γόμφων.
Καταλαβαίνουμε ότι με αυτή την απόφαση θα στεναχωρήσουμε αρκετούς. Για μια φορά ακόμη ζητούμε την κατανόηση όλων. Και για εμάς η συγκεκριμένη απόφαση ήταν πολύ δύσκολη…

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων».