titanes_dramas_logoΜε το γνωστό πετυχημένο «κράμα» εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού το οποίο τους δίνει την δυνατότητα να ανανεώνουν κάθε χρόνο την παρουσία τους στην κατηγορία θα μπούνε και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οι Τιτάνες Δράμας. Η ομάδα του πολύπειρου προπονητή Νίκου Γρηγοριάδη προετοιμάζεται δυναμικά για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Ιωνία με το οποίο και θα ανοίξει η αυλαία της νέας της προσπάθειας.

Η προετοιμασία των παικτών της Δράμας έχει μπει στην τελική ευθεία χωρίς κάποιο φιλικό για την τρέχουσα εβδομάδα για την αποφυγή…απωλειών της τελευταίας στιγμής. Το τελευταίο ήταν με τους Ικάρους Σερρών όπου χρόνο πολύ πήραν κυρίως στο δεύτερο μέρος, πολλά από τα νεαρά παιδιά, που από τα τμήματα υποδομής πήραν…προαγωγή και θα δώσουν φέτος το παρών και στην ανδρική ομάδα.

Μια που αναφερθήκαμε σε απώλειες, να πούμε πως για μερικούς παίκτες η ταλαιπωρία η περσινή συνεχίζεται και στη χρονιά τη φετινή, αφού ο Στέλιος Μελισσαρίδης ενδιαφέρεται μεν, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνεχίσει στους Τιτάνες αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πολύ ιδίως προς το τέλος του πρωταθλήματος. Άγνωστο παραμένει και τι θα γίνει με τον επίσης σοβαρό πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον αδερφό του Λάζαρο και το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο σωματείο της Δράμας όταν θα ξεπεραστεί ο τραυματισμός του. Μην ξεχνάμε ότι ήταν ο άτυχος των τελευταίων αγωνιστικών με την υποτροπή του τραυματισμού του έμπειρου γκάρντ λίγο μετά την αποθεραπεία του. 

Παρόλαυτα όμως το σύνολο του Νίκου Γρηγοριάδη αναμένεται αρκετά δυναμικό και φέτος, με την σημαντική ενίσχυση του Βασίλη Εξουζίδη ο οποίος μετά από μια μικρής «στάση» στην Ελευθερούπολη επέστρεψε στο σωματείο της Δράμας για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ενώ από… Καβάλα πλευρά είναι και το δεύτερο νέο μέλος των Τιτάνων, ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα της Αγ. Βαρβάρας. Αντίθετα δεν θα δούμε φέτος στην Δράμα τους Στυλίδη και Σουτζόπουλο.