Με τη… βούλα στη Β΄Εθνική ο Πανελλήνιος

Ο Πανελλήνιος είναι πια έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Οι “ολυμπιονίκες” ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες της απορρόφησης του ΓΣΛ και θα αγωνιστούν με το ΑΦΜ των Λαρισαίων στη Β΄Εθνική της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος επιστρέφει!!! Όχι εκεί που θα θέλαμε να είναι, όχι εκεί που θα τον πάμε, αλλά σε κάθε περίπτωση επιστρέφει. Ανακτά μεγάλο μέρος της χαμένης του μπασκετικής αίγλης και γυρίζει στις εθνικές κατηγορίες. Εκεί που ανήκει. Αν και η ιστορία του συλλόγου επιβάλλει να βλέπουμε ως σταθμό μετεπιβίβασης την κατηγορία (με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, με τους οποίους θα ανταμώσουμε).

Από σήμερα ο σύλλογος των Ολυμπιονικών βρίσκεται στη Β’ εθνική, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, με τον οποίο έχουμε κοινά οράματα, κοινούς προορισμούς και -σχεδόν- κοινό σήμα. Ο Πανελλήνιος βρίσκεται από σήμερα στη Β’ εθνικής και θα παλέψει για το καλύτερο.

Από σήμερα ξεκινάμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά η ιστορία του συλλόγου είναι μεγαλύτερη. Ο Πανελλήνιος θα βρεθεί εκεί που πρέπει, εκεί που του αξίζει. Γιατί στο “Βασίλης Γκούμας” πρέπει να αγωνίζονται οι καλύτεροι. Γιατί μεγαλώσαμε με ιστορίες του συλλόγου που έγραψε ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Κι η ιστορία θα συνεχίσει να γράφεται. Μπορεί για λίγο να… αποτύχαμε στα μαθηματικά, αλλά έχουμε διαβάσει καλά και θα γράψουμε ιστορία.

Από σήμερα ξεκινάμε. Όλοι μαζί. Όλοι όσοι νοστάλγησαν τον Πανελλήνιο, όσοι αγάπησαν τον σύλλογο. Τους περιμένουμε μαζί μας, δίπλα μας. Ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι δύσβατος, αλλά θα τον περπατήσουμε. Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου έκανε μια μεγάλη βουτιά και τώρα ανεβαίνει προς τον αφρό… Με μεγαλύτερη εμπειρία, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος».