Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών στον Προμηθέα Χαλανδρίου

promitheas xalandriou_logoΗ απόφαση των ιθυνόντων τον Προμηθέα Χαλανδρίου να μην ταξιδέψει η ομάδα στην Κρήτη για το ματς με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής, επιφέρει κυρώσεις για τον αθηναϊκό σύλλογο. Διότι δεν είναι μόνο ο μηδενισμός από το συγκεκριμένο παιχνίδι (ο Εργοτέλης παίρνει το ματς στα χαρτιά με 20), αλλά θα “κουβαλά” και ποινή αφαίρεσης βαθμού τόσο από το τρέχων πρωτάθλημα, όσο και την επόμενη περίοδο, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την “καμπάνα” στον Προμηθέα Χαλανδρίου αναφέρει:
“Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου στον αγώνα ΓΣ Εργοτέλης – ΓΣ Προμηθέας Χαλ., της 14/02/2016 για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Εργοτέλης με σκορ 20 – 0.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το Σωματείο ΓΣ Προμηθέας Χαλ. εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 (άρθρο 7)”.