Ούτε μια, ούτε δύο αλλά πέντε ανακοινώσεις έκανε χθες ο Αργοναύτης! Οι πρώτοι τρείς αφορούν ανανεώσεις και οι άλλες δύο νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η παρουσία του αρχηγού Ηλία Καλπαξίδη αξιολογήθηκε, εκτιμήθηκε δεόντως η σημαντική του συνεισφορά στη πολύ πετυχημένη πορεία που έφερε την ομάδα στη Β΄ Εθνική και η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε για άλλη μια χρονιά όπως επίσης το ίδιο έγινε και με τις περιπτώσεις του Φώτη Ζώτου και του Νίκου Πετρίδη.

Όσο για το νέο «αίμα» στο σωματείο της Καλαμαριάς, ανήκει ο Σταμάτης Αναστασάκης 22 ετών, με ύψος 2.06 αγωνιζόμενος στη θέση «5» και προερχόμενος από τον Μαντουλίδη ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη ΜΕΝΤ.

Στον Αργοναύτη επίσης θα παίζει και ο Παναγιώτης Γαϊτανίδης ο οποίος θα ενισχύσει τη περιφέρεια, και προέρχεται από τους Τιτάνες Δράμας.

Οι κινήσεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού ως στόχο οι Θεσσαλονικείς θέλουν να έχουν απόλυτη ισορροπία σε έμπειρους και νεαρούς στο ρόστερ τους, έχοντας συγκεκριμένα έξι από τη μια και άλλους έξι από την άλλη κατηγορία.