Μικρό το κλειστό της Περιβόλας για τον… τελικό της Α2!

Τα μέτρα που λαμβάνονται ελέω του Covid 19 έχουν μετατρέψει σε πολύ μικρό το κλειστό της Περιβόλας για να χωρέσει όλους όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά τον τελικό της Α2! Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απ’ το οποίο θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για την Α1 έχει… ξεσηκώσει τους φίλους του Απόλλωνα Πάτρας. Που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των «μελανόλευκων», αλλά δυστυχώς για τους περισσότερους από αυτούς, κάτι τέτοιο δεν θα καταστεί δυνατό!!!

Ο μέγιστος αριθμός όσων θα βρεθούν στο κλειστό της Περιβόλας δεν θα ξεπεράσει τα 80 άτομα, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Κάτι που… πονοκεφαλιάζει τους ιθύνοντες τον Απόλλωνα, που θα ήθελαν να έχουν πολλούς περισσότερους φίλους της ομάδας στο πλευρό τους. Πάντως βασικό ζητούμενο για τον Νίκο Βετούλα δεν είναι πόσοι θα είναι στις εξέδρες, αλλά η αγωνιστική κατάσταση που θα έχει τα βασικά «ατού» του, προκειμένου να πετύχει τη νίκη με +4 που είναι και το βασικό ζητούμενο.

Με τέσσερις πόντους ο Απόλλωνας κατακτά το πρωτάθλημα και μαζί παίρνει το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στην Α1, ενώ εάν υπάρξει κάποιο άλλο αποτέλεσμα θα διεκδικήσει την επιστροφή στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, μέσω των play off, έχοντας πάντως το πλεονέκτημα έδρας.