Με την πρώτη εξάδα είναι… αχώριστοι. Στα δύο χρόνια που προηγήθηκαν το Ανατόλια δεν έλειψε από τις πρώτες θέσεις και φέτος προσπαθεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω…  Τρίτη (αλλά όχι φαρμακερή) συνεχόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική και οι παίκτες του Κολεγίου δείχνουν πολύ καλά… εκπαιδευμένοι στον πρωταθλητισμό.

Με «καθηγητή» τον προπονητή Δημήτρη Τσούρμα και φέτος, οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να δείξουν σε όλους ότι έχουν μάθει καλά… το μάθημα τους και πως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά για να… αποφοιτήσουν όντας πρώτοι!

Το νούμερο επτά, όσες και οι νίκες του Ανατόλια μετά από εννέα αγωνιστικές, θεωρείται από πολλούς ότι φέρνει τύχη και είναι σίγουρα κάτι που εύχονται (μέρες που είναι άλλωστε όλοι κάνουμε και μερικές ευχές μήπως και βγούμε τυχεροί…) να τους φέρει το 2011. Όχι μόνο για να πετύχουν τον στόχο τους αλλά και για να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και άλλα… επικίνδυνα φαινόμενα που θα μπορούσαν να τους χαλάσουν τα σχέδια!

Ο προπονητής Δημήτρης Τσούρμας προτιμάει πάντως να κρατάει χαμηλούς τους τόνους ώστε να διατηρούνται οι ελπίδες και οι υψηλοί στόχοι…

«Και οι επτά είναι επικίνδυνοι… »

«Πιστεύω ότι οι ομάδες που βρίσκονται στις επτά πρώτες θέσεις μπορούν να διεκδικήσουν με ίσους όρους τη 1η ή και τη 2η θέση που και αυτή πιστεύω ότι θα οδηγεί στην άνοδο με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν οι ομάδες και γίνονται όλο και μεγαλύτερα. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με καλές ομάδες όπως η Κομοτηνή αλλά και ο Ιωνικός κ.α».

«Όλα θα κριθούν στον 2ο γύρο»

«Τελειώνει η χρονιά και εμείς είμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, είμαστε ικανοποιημένοι και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και έτσι. Πιστεύω ότι αν τελειώσουμε τον πρώτο γύρο σ’ αυτή τη θέση θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ξεκινάμε τον δεύτερο με παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Ιωνίας που είναι πολύ κρίσιμο για μας να φύγουμε με μια νίκη στις αποσκευές μας. Πιστεύω γενικά η πρώτη τετράδα αγώνων στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική και θα κρίνει πολλά».

Μέρος Α’