Μιχελάκος: «Εχουμε πολύ δρόμο, είναι μόνο η αρχή»

Ο Τρίτωνας χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε της Καβάλας, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα.  Ο Μιχάλης Μιχελάκος μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για το παιχνίδι.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην Καβάλα. Προερχόμαστε από πολύ δύσκολη εβδομάδα, αφού ξέχωρα από την ήττα στο νήμα στην Ελευθερούπολη, μας έχει αφήσει και πληγές, αφού ο Τάσος Αντωνάκης και ο Nemanja Manojlovic είναι εκτός ομάδας αυτή τη στιγμή λόγω τραυματισμών. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, δεν είναι δικαιολογία, είναι η ρουτίνα της προπόνησης. Από εκεί και πέρα βγάλαμε πολύ μεγάλη διάθεση, κυριαρχήσαμε σε πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, πήγαμε πολύ καλά στα ριμπάουντ. Είναι μία νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Εχουμε πολύ δρόμο, είναι μόνο η αρχή».

«Ήταν πολύ σημαντικό ματς, έπρεπε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, μπήκαμε δυνατά, βγάλαμε τον εγωϊσμό μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, τον θέλουμε κάθε Σάββατο εδώ. Σκοπός μας είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Παλεύουμε κάθε μέρα, θέλει δουλειά. Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα 30 Οκτωβρίου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο Γιάννης Καραμαλέγκος, ενώ από την πλευρά του ο Ηλίας Θεοδώρου είπε από τη δική του μεριά: «Ευτυχώς άνοιξε το σκορ, βοήθησε και η Καβάλα σε αυτό γιατί έκανε ένα τρομερό παιχνίδι. Τα παιδιά κάνουν υπερπροσπάθεια. Γρήγορη ομάδα, βάζουν τα σουτ απέξω φέτος θα πάνε πολύ καλά στο πρωτάθλημα».