Μιχελάκος: «Το ρόστερ μας δείχνει το στόχο»

mixelakos_3Ο Τρίτωνας βρίσκεται πλέον στην Α’ ΕΣΚΑ, όμως δεν σκοπεύει να μείνει για πολύ, καθώς οι βλέψεις για ακόμα μία σεζόν είναι υψηλές. Ο προπονητής των ανόδων της ομάδας, Μιχάλης Μιχελάκος, ο οποίος μετράει ήδη 2 ανόδους, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά:
Για το πολύ καλό ξεκίνημα του Τρίτωνα και το ρόστερ της ομάδας
“Έχουμε φτιάξει μία ομάδα που διαθέτει μεγάλη εμπειρία για την κατηγορία κι αυτό οφείλεται στις καλές επιλογές παικτών που έγιναν το καλοκαίρι. Για να στηθεί αυτό το ρόστερ βοήθησε πάρα πολύ η διοίκηση, η οποία ήταν εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε και συνέβαλε τα μέγιστα για να συμφωνήσουμε με τους παίκτες που θέλαμε. Το ρόστερ δεν έχει ιδιαίτερα ψηλό μέσο όρο ηλικίας, καθώς υπάρχει μόνο ένας 30άρης κι αυτό είναι θετικό γιατί όλοι οι παίκτες χαρακτηρίζονται από μεγάλο κίνητρο, ενέργεια και ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες. Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν κάτι που θέλαμε και το ψάχναμε γιατί είναι ένα απαραίτητο συστατικό για όποιον έχει στόχους πρωταθλητισμού.

Στον αγωνιστικό τομέα ξεκινήσαμε τη σεζόν με ένα καλό διπλό μέσα στον Απόλλωνα, όμως στη συνέχεια κάναμε μία κακή εμφάνιση μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια χάνοντας από τη ΦΕΑ. Σε εκείνο το παιχνίδι βγάλαμε όλες τις αδυναμίες μας, όμως είναι θετικό ότι αυτό έγινε νωρίς στην σεζόν κι έτσι μπορούμε να καλύψουμε αυτή την ήττα αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύουμε καθημερινά στις αδυναμίες μας”.

Για τους στόχους που έχουν τεθεί
“Ο στόχος είναι να παρουσιάζουμε το καλύτερο μας πρόσωπο σε κάθε αγώνα κι αν γίνεται κάθε Δευτέρα να παίρνουμε τη νίκη. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά, τα οποία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις Εθνικές κατηγορίες οπότε το ρόστερ από μόνο του δείχνει τον στόχο που πρέπει να έχουμε. Το σίγουρο είναι ότι μία άνοδος για τον Τρίτωνα θα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια που απουσιάζει η ομάδα από τις Εθνικές κατηγορίες και η διοίκηση έχει τη φιλοδοξία να επαναφέρει τον σύλλογο σε αυτό το επίπεδο”.

Για το επίπεδο της Α’ ΕΣΚΑ
“Στην κατηγορία έχουν έρθει αρκετά καλοί παίκτες όπως είναι ο Σαμοθράκης, ο Πάντσιος κι άλλοι, ενώ το επίπεδο προπονητικά είναι υψηλό. Είναι ένα απαιτητικό και σκληρό πρωτάθλημα που έχει τα χαρακτηριστικά μαραθωνίου, καθώς για να προχωρήσεις πρέπει να συνδυάζεις πολλά πράγματα ως ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΣΚΑ είναι το καλύτερο τοπικό πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Το γεγονός ότι συμμετέχω σε αυτό το πρωτάθλημα είναι κάτι σπουδαίο και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό Συμβούλιο (Λαμπρόπουλος, Μαθιός, Παπακώστας, Άρχοντας και Σελεμενάκης) για τη στήριξη και τη πίστη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον έφορο, Αντρέα Κορμανό, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια κοντά μας προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα μας”.