Μιχόπουλος: «Εχει πολύ δρόμο ακόμα…»

Το Ψυχικό επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα σπουδαία, αφού κατά΄φερε να επικρατήσει ενός ισχυρού αντίπαλου, τον Αετό. Ο σύλλογος  των βορείων προαστίων πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και έχοντας ένα εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο (26-6 επιμέρους σκορ) πήρε διαφορά ασφαλείας στο σκορ, αν και λίγο έλειψε να πληρώσει κάποια νεκρά διαστήματα στην απόδοσή της, επιτρέποντας στους νεοφώτιστους να πλησιάσουν στο σκορ στα τελευταία λεπτά.

Για ακόμα μία αναμέτρηση ο Βασίλης Μιχόπουλος ήρθε από τον πάγκο για να δώσει λύσεις,  ενώ έβγαλε ενέργεια στο παρκέ συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του Ψυχικού.

«Νομίζω πως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα και αυτό πιστεύω πως ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέλος, βέβαια, κουραστήκαμε με αποτέλεσμα να επιτρέψουμε στον Αετό να πλησιάσει στο σκορ και από εκεί που είχαμε μία διαφορά ασφαλείας, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι», είπε αρχικά ο 28χρονος φόργουορντ  και συνέχισε:

«Η νίκη κόντρα στον Αετό είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε καλά».

Οσον αφορά  τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, οπότε δεν θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα προκειμένου να αποφύγουμε τις κακοτοπιές. Με δουλειά, υγεία και υπομονή όλα θα έρθουν. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας και θα δούμε τι καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω, πάντως, πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε αναμέτρηση ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του αντιπάλου».

Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι  κόντρα στον Έσπερο Λαμίας τόνισε πως: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε ρεπό και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευθούμε στο έπακρον κάνοντας πιο δυνατές προπονήσεις και βελτιώνοντας τις αδυναμίες μας».