Μολφέτας: «Σίγουρα η άτυπη πρεμιέρα είναι περίεργη»

Η πρώτη αγωνιστική μετά επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τον Απόλλωνα να αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/04) στην Περιβόλα, την Ελευθερούπολη σ΄ενα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερο λόγω της αποχής τόσων μηνών. 

Ο Γιάννης Μολφέτας μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και για δεύτερη «πρεμιέρα» , τονίζοντας ότι το παιχνίδι με την Ελευθερούπολη, είναι πολύ σημαντικό.\ 

Νιώθω χαρούμενος και ικανοποιημένος που επιτέλους βρέθηκε ο τρόπος να επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α2, μιας και η παρατεταμένη διακοπή μας είχε οδηγήσει πιο κοντά στο να πάει εντελώς χαμένη η χρονιά. Είμαι υπερήφανος που η ομάδα μου, έκανε άρτια προετοιμασία τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σίγουρα η αυριανή άτυπη πρεμιέρα είναι περίεργη, μιας και δεν υπήρχε δυνατότητα διεξαγωγής φιλικού αγώνα, κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά στα χρονικά, αλλά αυτό ισχύει για όλους και το σημαντικότερο είναι να γίνονται όλα σύμφωνα με της οδηγίες των ειδικών », δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «μελανόλευκων» και συνέχρισε. 

«Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μιας και η Ελευθερούπολη ουσιαστικά έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και το πιθανότερο είναι το αυριανό αποτέλεσμα να μεταφερθεί αφενός στον δεύτερο γύρο που θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες και αφετέρου στα πλέι οφ.

Είμαστε πλήρεις, έχουμε προετοιμαστεί καλά, θέλουμε την νίκη μια και αγωνιζόμαστε στην έδρα μας χωρίς να έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, όμως ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθήσουν και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη δίνοντας ολόκληρη η αποστολή της ομάδας το 100 % των δυνατοτήτων μας».