Μοσχοβάκης: «Είμαστε όλοι μαζί»

mosxovakisΜετά τον τραυματισμό του Γιάννη Σταμόπουλου, «αναγκάζεται» να βγάλει σχεδόν όλο το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο Νίκος Μοσχοβάκης δείχνει να ανταπεξέρχεται εξαιρετικά καθώς τόσο στο ματς με την Καλαμάτα όσο και σε αυτό με τη Δάφνη σημείωσε πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων.

«Έχω συνηθίσει τόσο από τις προηγούμενες ομάδες που αγωνιζόμουν όσο και από την Αχαγιά φέτος,  να κουβαλάω ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης στις πλάτες μου. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το σκοράρισμα αλλά και για την αμυντική λειτουργία. Ωστόσο, το άθλημα είναι ομαδικό δεν είναι ατομικό και το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από την απόδοσή μου, δεν παίζει κανείς μόνος του. Όπως και στις νίκες έτσι και στις ήττες είμαστε όλοι μαζί, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε», δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ της Αχαγιάς, ερωτηθείς εάν νιώθει μεγαλύτερο το βάρος της ευθύνης μετά τον τραυματισμό του αρχηγού.

Αναφορικά με την ήττα από τη Δάφνη Δαφνίου, είπε: «Ήταν μία καθαρή νίκη της Δάφνης, παρουσιάστηκε μία δουλεμένη ομάδα που δίκαια μας κέρδισε. Εμείς την εβδομάδα που πέρασε, είχαμε κάποια προβλήματα και απουσίες, δεν ήμασταν όπως έπρεπε, συνεχίζουμε όμως για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης, ήταν πολύ καλή και εμείς πολύ άτυχοι από την πλευρά μας σε κάποια πράγματα».

Ο Νίκος Μοσχοβάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που φέτος βρίσκεται στο πλευρό των Αχαγιωτών και τους στηρίζει στο δύσκολο έργο τους στη Γ’ Εθνική, «ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε και επιφυλασσό