Μοσχοβάκης: «Η άνοδος δεν νομίζω ότι είναι όνειρο…»

Η άνοδος δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο για τον Νίκο Μοσχοβάκη καθώς η Αχαγιά βρίσκεται πολύ κοντά στη Β΄εθνική.

Ο έμπειρος γκαρντ μετά από μία δύσκολη χρονιά, λόγω των μικροτραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει, την περασμένη Κυριακή στη νίκη απέναντι στον Οίακα, ανήκε στους διακριθέντες και υπόσχεται ανάλογη συνέχεια έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ένα σχόλιο για τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Οίακα;

«Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης από την αρχή έως το τέλος, αντάξιο της θέσης των δύο ομάδων. Στο τέλος, χαμογελάσαμε εμείς και με την βοήθεια του κόσμου, πήραμε τη νίκη».

Η εμπειρία σου μίλησε στο ντέρμπι με τον Οίακα. Τι πρέπει να περιμένει η Αχαγιά από το Νίκο Μοσχοβάκη έως το τέλος της χρονιάς;

«Εγώ πάντα προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Το βασικό είναι να έχω υγεία, γιατί φέτος ταλαιπωρήθηκα λίγο και να βοηθήσω κι εγώ να μπει ένα… λιθαράκι στην επιτυχία της ομάδας».

Στη συνέχεια ο Γλαύκος… Θεωρείς ότι είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς;

«Το επόμενο παιχνίδι είναι όντως το πιο σημαντικό, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, διότι με νίκη ουσιαστικά καταλαμβάνουμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο. Πατάμε στην εμφάνιση με το Ναύπλιο και τη νίκη, που πήραμε για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και στο Γλαύκο τη νίκη, σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς».

Μέχρι πρότινος κανείς στην Αχαγιά ’82 δεν ξεστόμιζε την λέξη «άνοδος», πλέον πιστεύεις ότι είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα;

«Πλέον, δεν νομίζω ότι είναι ένα όνειρο, είμαστε αρκετά κοντά είτε απευθείας είτε μέσω των μπαράζ. Ένα μεγάλο ποσοστό θα κριθεί την Κυριακή, αλλιώς έχουμε και τη διαδικασία των μπαράζ, όπου θα την κυνηγήσουμε».