Μοτσενίγος: «Να παραμένουμε ταπεινοί…»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Σπύρος Μοτσενίγος στη media day της Ελευθερούπολης. Ο 28χρονος γκαρντ σχολίασε την πρόσφατη νίκη απέναντι στον Αμύντα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο άμεσο μέλλον της ομάδας του.

Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά υποστήριξε πως: «Με τον Αμύντα ήταν ένα σκληρό ματς. Μας έκανε καλό η διακοπή γιατί ξεκουραστήκαμε παραπάνω και δουλέψαμε περισσότερο, κάτι που φάνηκε και στο γήπεδο. Εξαιρώντας το πρώτο πεντάλεπτο που ήμασταν κάπως νευρικοί, παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε μια εύκολη νίκη. Κάθε νίκη μετράει. Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύουμε την έδρα μας.

Το καλύτερο για εμάς είναι να παραμένουμε ταπεινοί και να μένουμε στους στόχους μας που είναι η παραμονή και η αποφυγή των play out. Από εκεί και πέρα ότι προκύψει είναι σίγουρα ευχάριστο.

Τώρα, έχουμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας και το Σάββατο (29/2) αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα που είναι επίσης μια σκληρή ομάδα που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Είναι ψηλά στη βαθμολογία μαζί με εμάς και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε ένα σερί νικών, ξέρουμε τους ρόλους μας, παίζουμε καλά και μακάρι να συνεχίσει αυτό».