Μούτσιος: «Είναι μία σπουδαία σειρά»

Μία συγκλονιστική εμφάνιση έκανε ο Χαρίλαος Τρικούπης φτάνοντας σε μία άνετη νίκη απέναντι στον Τρίτωνα ισοφαρίζοντας τη σειρά των play off σε 2-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ηλίας Μούτσιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ δίνοντας αρχικά συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, το ερχόμενο Σάββατο (21/5).

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Αντιστρέψαμε το κλίμα, πρωτίστως ψυχολογικά. Ηταν ένα σπουδαίο αμυντικά παιχνίδι, αυτό υποσχεθήκαμε στην Αθήνα και τα παιδιά τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.
Δεν θα εξαιρέσω κανέναν, κάθε παίκτης ήξερε τι να κάνει είτε σκόραρε είτε όχι. Από το Σάββατο σε Τετάρτη είναι δύσκολο να δουλέψεις και να διορθώσεις κάτι, ανταπεξήλθαν όλοι στο 100% και χαίρομαι απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, σε έναν εξαιρετικό προπονητή και σταφ.

Οσο για το τι να περιμένουμε από το επόμενο παιχνίδι. «Την ίδια ένταση από εμάς και τους γηπεδούχος και ας κερδίσει ως καλύτερος. Είναι μία σπουδαία σειρά. Η έδρα είναι μεγάλο όπλο, αυτή τη στιγμή ο Τρίτωνας έχει προβάδισμα λόγω έδρας και τίποτα άλλο. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι από πλευράς έντασης και δύναμης».