Μπάρδας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Καρατζά»

Ενα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι έγινε στο “Σαλούν” όπου η ΦΕΑ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παπάγου. Η ένταση ήταν τέτοια που ο προπονητής Αλέξης Καρατζάς αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή από το παρκέ, ωστόσο οι παίκτες δεν πτοήθηκαν καθώς κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. 
Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του ο Αλέξης Μπάρδας. Ο ένας εκ των πρώτων σκόρερ (11 πόντους με δύο τρίποντα) της ομάδας, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα social media τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα η αποβολή του προπονητή μας στην κρίσιμη καμπή του αγώνα μας επηρέασε, ωστόσο αυτό μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο να παλέψουμε για τη νίκη, στο τέλος να την πάρουμε και να του την αφιερώσουμε».

Όσο για το πως έφτασε η ΦΕΑ στη νίκη, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε: «Δείξαμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Παίξαμε πιο σκληρή άμυνα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με τον Αργοναύτη και κομβικό σημείο πως κρατήσαμε τον Παπάγου στους 73 πόντους».
Από εδώ και πέρα; «Δεν αλλάζει τίποτα. Προχωράμε, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στην έδρα μας που πρέπει να το κερδίσουμε για να έχουμε κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα».