Μπάρμπας: «Πιστεύω δεν θα υπάρχει άγχος με τον Απόλλωνα»

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει αύριο (16/3, 17.00) τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Χρήστος Μπάρμπας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τη νίκη επί του Αμαρουσίου και την επικείμενη αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

«Το ματς με το Μαρούσι ήταν πολύ κομβικό και κρίσιμο για εμάς. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα, τόσο εκτός, όσο και εντός έδρας. Οπότε αν θέλαμε να είμαστε μακριά από τη ζώνη των Play Out δεν μπορούσαμε να χάσουμε. Απέναντι σε μια νεανική ομάδα όπως το Μαρούσι, που δεν τα παρατάει ποτέ το έργο ήταν δύσκολο, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε»!

Στη συνέχεια ο Χρήστος Μπάρμπας ανέφερε: «Φέτος περιέργως έχουμε κερδίσει πιο πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Βέβαια είχαμε και περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Νομίζω οτι στο ματς με το Μαρούσι αποβάλαμε το άγχος της έδρας και παίξαμε καλό μπάσκετ. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει τέτοιο άγχος στο ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας έχει ψηλά κορμιά με αποτέλεσμα να είναι πολύ καλοί στο τομέα των ριμπάουντ. Επίσης, παίζουν με υπομονή στην επίθεση καθότι έχουν έμπειρους παίκτες. Αν κρατήσουμε χαμηλά τον αριθμό των επιθετικών τους ριμπάουντ και ταυτόχρονα να έχουμε υπομονή στην άμυνα, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη δωδέκατη νίκη μας».