NasΜια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα την αθλητική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη νεαρών αθλητών σε πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών θα πραγματοποιηθεί τη προσεχή Κυριακή στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 10:00 πμ στο αθλητικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη από το πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Καρατζουλίδη, ιδρυτή της εταιρίας na-system, ο οποίος είναι προσκεκλημένος των Ε.ΚΑ.ΣΚ ( Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης) και ΑΟΝΑ Ηρόδοτος.
 
 
Ο κ. Καρατζουλίδης στηριζόμενος στη πολυετή εμπειρία του στο χώρο του αθλητισμού και στις διεθνείς επαφές του, έχει καταφέρει να προωθήσει πολλούς Έλληνες αθλητές σε πανεπιστήμια της Αμερικής, δίνοντάς τους την ευκαιρία για μια αξιόλογη επαγγελματική αποκατάσταση.
 
Η na-system δημιουργήθηκε με στόχο να προωθήσει μαθητές/αθλητές που ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα ώστε να διευρύνουν τις δυνατότητες που έχουν στον αθλητικό αλλά και τον εκπαιδευτικό τομέα σε πανεπιστήμια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την δραστηριότητα του κ. Καρατζουλίδη, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση  www.na-system.com  ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 6944 397917.