Σε δύσκολους καιρούς οι Φοίνικας φροντίζει ναι να βρει πόρους και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Οι λαρισινοί συμφώνησαν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να δώσει μια συναυλία στο κλειστό της Νεάπολης την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Δηλαδή μπάσκετ μετά μουσικής…

Στόχος των λαρισινών είναι να αυξηθεί η δημοτικότητα της ομάδας αλλά και να αυξηθούν και τα… έσοδα των «μελανόλευκων» καθώς σε περιόδους κρίσης οι χορηγοί είναι μία απαγορευμένη λέξη.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ και οι ιθύνοντες του Φοίνικα ελπίζουν να γεμίσει το κλειστό και ενισχυθούν τα ταμεία του συλλόγου καθώς η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά προσπάθειας ανόδου και οι απαιτήσεις υψηλές.

Εκτός από τη συναυλία η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να βρει και ακόμα μια πηγή εσόδων. Αυτή θα είναι η λαχειοφόρος που έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί στις αρχές Μαΐου. Ο λαχνός στοιχίζει μόλις 2.5 ευρώ και τα δώρα είναι ένα μηχανάκι Peugeot, μια τηλεόραση 32’’ και ένα Iphone 4. Η κλήρωση των τυχερών λαχνών θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου και συγκεκριμένα στο ημίχρονο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος (με Διόσκουρους Κοζάνης). Όλοι ελπίζουν να συνδυαστεί και με τη φιέστα της ανόδου.

Πηγή: eleftheria.gr