Μπάσκετ την Κόρινθο με «Όραμα Ελπίδας»

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχωρά, ο ΚΑΟΚ καθώς την Κυριακή (15/12) από τις 9.30 το πρωί θα παίξουν μπάσκετ για το «Οραμα Ελπίδας», ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Εθνική Κωφών Γυναικών.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε μπάσκετ, με «Όραμα Ελπίδας» την Κυριακή! Μαζί μας η Παγκόσμια Εθνική Κωφών Γυναικών!

Αυτοί οι αγώνες γίνονται για να στηρίξουν κάποιους άλλους, ακόμα πιο σημαντικούς, ΑΓΩΝΕΣ ΖΩΗΣ!

Τα παιδιά μας, τα παιδιά του ΚΑΟΚ, του Άρατου Κιάτου, του ΑΟ Ξυλοκάστρου και του ΑΣ ΤΗΡΩΝ παίζουν αυτήν την Κυριακή, από τις 09:30 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου μπάσκετ με σκοπό όλοι εσείς που θα έρθετε να τα δείτε να δώσετε ελπίδα και ζωή σε κάποια άλλα παιδιά που αγωνίζονται να κερδίσουν στο ματς της ζωής!

Κοντά μας θα είναι το «Όραμα Ελπίδας»! Ο Σύλλογος που αγωνίζεται τα τελευταία 30 χρόνια για την δημιουργία μιας ισχυρής τράπεζας δοτών μυελού των οστών, σωτήρια για τα παιδιά που την χρειάζονται! Όσοι βρεθούν στο στάδιο την Κυριακή, θα ενημερωθούν από το περίπτερο του Συλλόγου και εφόσον το επιθυμούν θα δώσουν το δείγμα τους, ενώνοντας ουσιαστικά τη φωνή τους με τη δική μας και τη φωνή του Συλλόγου, για την διάδοση του μηνύματος του Εθελοντισμού!

Το μήνυμα μας γίνεται ακόμα ισχυρότερο από την παρουσία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών η οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το Καλοκαίρι και αναδείχθηκε πρόσφατα Κορυφαία Ομάδα του 2019! Οι αθλήτριες Στεφανία Πατέρα και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη καθώς και η Προπονήτρια τους Αθηνά Ζέρβα θα είναι μαζί μας την Κυριακή!».