Μπίσκας: «Συγκέντρωση μέχρι τέλους»

Η αρχή για τον Πανερυθραϊκό έγινε απέναντι στο Κορωπί την περασμένη αγωνιστική… Πλέον, η ομάδα μας θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον πολύ δυνατό Διαγόρα Δρυοπιδέων, ενός εκ των πιο ακριβών ρόστερ της κατηγορίας, τον οποίο θα φιλοξενήσει αύριο (Κυριακή 5/11, 17:00) στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Χουχουλή, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους απέναντι στην ομάδα από το Αιγάλεω.

Ο Χάρης Μπίσκας, εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Χουχουλή, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, εξήγησε:

“Αναμένουμε έναν αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό και δυνατό αντίπαλο. Ο Διαγόρας είναι ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ, που “χτίστηκε” με βλέψεις πρωταγωνιστικές, διαθέτοντας παίκτες πολύπειρους με ποιότητα και σπουδαίες παραστάσεις από τις Εθνικές κατηγορίες.

Εμείς, απ’ τη μεριά μας, έχουμε να αντιτάξουμε τον ενθουσιασμό, το πείσμα και τη μαχητικότητα ενός εντελώς καινούριου, νεανικού και συνάμα φιλόδοξου συνόλου και αν μη τι άλλο μετά την πρώτη μας νίκη, την περασμένη αγωνιστική, θέλουμε να παραμείνουμε σε νικηφόρα τροχιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δουλέψαμε πολύ για το συγκεκριμένο ματς και στα “ατού” των αντιπάλων, ενώ παράλληλα δώσαμε έμφαση στις αδυναμίες μας, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα. Δίχως αμφιβολία, ένα από τα βασικότερα στοιχεία στα οποία έχουμε εστιάσει είναι η βελτίωση της αμυντικής μας συμπεριφοράς και πιστεύω ότι αύριο θα το δείξουμε και θα είμαστε αυτοί που πρέπει…

Το σημαντικό, πάντως, είναι ότι υπάρχει τεράστια διάθεση και “δίψα” για θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο θα πρέπει αυτόν τον ενθουσιασμό να τον διαχειριστούμε… Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πλάνο μας και στις δυνατότητες των παικτών μας και εκείνα που χρειαζόμαστε είναι: συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πίστη στους εαυτούς μας, τη διάθεση που δείχνουμε και στις προπονήσεις και φυσικά τον κόσμο μας για ακόμη μία φορά στο πλευρό μας, να μας δώσει την έξτρα ώθηση, να γίνει ξανά ο έκτος παίκτης μας…”.