Μπαίνει στην εποχή Χατζηπανηγύρη ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Σε… νέα εποχή μπαίνει ο Πανναξιακός ΑΟΚ, αφήνοντας πίσω του την περίοδο Αλέξη Καρατζά. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του στις προπονήσεις και στα επίσημα παιχνίδια έκανε τα μεγάλα ονόματα της ομάδας να δυσανασχετήσουν με την στάση του, ενώ σε αυτά ήρθαν να προστεθούν και τα τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, που  οδήγησαν το κυκλαδίτικο σωματείο να χάσει έδαφος στον βασικό στόχο του στη σεζόν. Όλα αυτά τη στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για το χτίσιμο της ομάδας ώστε να πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο της National League 2.

Όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Καρατζά βρέθηκε στο πρόσωπο του Νίκου Χατζηπανηγύρη. Ένα γνώριμο όνομα για τους διοικούντες τον Πανναξιακό, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ήταν ψηλά στην λίστα τους για τον “κυανόλευκο” πάγκο, αλλά προτιμήθηκε ο πρώην τεχνικός της ΦΕΑ δεδομένου του καλού ονόματος που είχε καταφέρει να χτίσει με τον σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας τα τελευταία χρόνια…
Βέβαια, εκτός του Χατζηπανηγύρη που για 16 συναπτά έτη βρίσκονταν στο τιμόνι της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, οι ιθύνοντες του Πανναξιακού είχαν στην λίστα τους αρκετούς προπονητές ώστε να επιλέξουν ως αντικαταστάτη του Καρατζά, ενώ η λύση της… εντοπιότητας φαίνεται πως δεν καρποφόρησε την παρούσα φάση.

Ο Χατζηπανηγύρης, ο οποίος ήταν να ταξιδέψει στη Νάξο την Πέμπτη 15/2, αλλά λόγω του απαγορευτικού απόπλου θα μεταβεί καιρού επιτρέποντος την Παρασκευή 16/2, επιστρέφει στο νησί της Αριάδνης μετά τις 14 Ιανουαρίου, όπου είχε αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό ως προπονητής του ΚΑΟ Κορίνθου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή 18/2 κόντρα στον Αργοναύτη Ραφήνας.

Ο Νίκος Χατζηπανηγύρης γνωρίζει τον όμιλο καθώς μέχρι σήμερα εργαζόταν στον ΚΑΟ Κορίνθου, όπου είχε κάνει σημαντική δουλειά, αλλά πλέον όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν θα συνεχίσει να εργάζεται.