Μπαλός: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Η Δάφνη Δαφνίου θα αντιμετωπίσει αύριο (7/12, 17:00) τον Φίλιππο στη Βέροια και ο Ρένος Μπαλός μίλησε στην επίσημη Σελίδα της ομάδας για το αμφίρροπο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Χαρίλαο Τρικούπη και για τον αυριανό αντίπαλο.

Αρχικά, ο διεθνής με την Εθνική Νέων ανέφερε: «Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, προσφέροντας ωραίο θέαμα και διεκδικώντας την νίκη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο μόνο ικανοποίηση μπορείς να νιώθεις για την απόδοση της ομάδας. Απέναντι στον αήττητο Χαρίλαο Τρικουπη παίξαμε συγκεντρωμένα και αποφασιστικά, αλλά ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Στα κρίσιμα σημεία, δυστυχώς, η εμπειρία λειτούργησε υπέρ της αντίπαλης ομάδας».

Ο ταλαντούχος Forward, επεσήμανε, επίσης: «Με όπλο την έδρα και την εμπειρία ορισμένων παικτών η ομάδα της Βέροιας θα είναι σίγουρα ένας αξιόλογος αντίπαλος. Όμως, εμείς με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση πάμε να επιβάλλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές».