“Μπαμ” με Παπαργυρόπουλο ο Πορφύρας!

Τα λιμνάζοντα νερά της Α’ ΕΣΚΑΝΑ τάραξε ο Πορφύρας! Η ομάδα της Καλλίπολης ήρθε σε συμφωνία το βράδυ της Παρασκευής (5/7) με τον Ρήγα Παπαργυρόπουλο (σ.σ. η συμφωνία έγινε μέσω του εκπροσώπου του, του Νίκου Μελά, έχοντας στην κατοχή του τα χαρτιά για τις υπογραφές, διότι ο ίδιος ο παίκτης βρίσκεται στην Ιταλία για επαγγελματικές υποχρεώσεις), σε μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του πειραϊκού συλλόγου, ώστε να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ύψους 2μ. σέντερ έχει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος στις εθνικές κατηγορίες με τελευταίο του σταθμό τον Έσπερο Λαμίας όπου πανηγύρισε με τον σύλλογο της Φθιώτιδας την άνοδο στην Β’ εθνική. Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Σοφογιάννη με 400 πόντους (μ.ο 16,7) σε 24 αγώνες.

Παλαιότερα, ο “Καϊμακόγλου των φτωχών” όπως τον αποκαλούν, αγωνίστηκε στους Αμύντα (Α2), Ίκαρο Καλλιθέας (Α1), Αετό Αθηνών (Α2), Πρωτέα Βούλας (Α’ ΕΣΚΑΝΑ) και στον Τρίτωνα (Γ’ εθνική) πριν πάρει το 2016 μεταγραφή για τον Έσπερο Λαμίας.

Στην σχετική φωτογραφία διακρίνονται ο πρόεδρος του Πορφύρα Γιάννης Μακρυγιάννης, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λειβάδης, ο εκπρόσωπος του Παπαργυρόπουλου, ο Νίκος Μελάς και γενικός αρχηγός του σωματείου Τάσος Βερέβης.

Του Ιωάννη Νοταρά